Bekanta dig med Domkyrkan på plats eller på nätet

Sommaren 2018 kan du bekanta dig med Borgå domkyrka med hjälp av vår egen guide. Du kan också göra ett virtuellt besök i Domkyrkan i lugn och ro.

Guidningar i Borgå domkyrka 2018
På sommarvardagar finns det en egen guide i Domkyrkan.  Guiden på plats 7.6–31.8.) som håller en kort guidning kl. 10.15, 12.15, 13.30, 15.15 och 17.15. Annan verksamhet som ordnas i kyrkan kan påverka guidningstiderna. Guidningen är avsedd för enskilda besökare i kyrkan. Gruppguidningar ska hållas utanför kyrkan på samma sätt som tidigare år.

Vänligen beakta att annan verksamhet som ordnas i kyrkan kan påverka guidningstiderna. Speciellt på sommarlördagar äger många vigslar rum i Domkyrkan, varvid det kan finnas begränsningar för allmänhetens tillträde till kyrkan.

I maj-september är Borgå domkyrka öppen för allmänheten från måndag till fredag kl. 10-18,  lördagar kl. 10-14, söndagar och helgdagar kl. 14-17.

I oktober-april är Domkyrkan vanligen öppen från tisdag till lördag kl. 10-14 och söndagar och helgdagar kl. 14-16.

Du kan också bekanta dig med Borgå domkyrka med hjälp av en 3D-guidning. Stig in här!

Borgå domkyrka har också anslutits till tjänsten Citynomadi och med hjälp av tjänsten kan du göra en virtuell rundvandring i Domkyrkan och på gårdsplanen. Tjänsten fungerar på nätet eller genom att ladda ner applikationen Nomadi till mobilen/datorn.