Förändrade öppettider

aamun-ensisäteet-NIKO-LAURILA_790x440

Förändrade öppettider

Samfällighetens infopunkt och telefonväxel betjänar må-fr kl. 8.00-15.45. Infopunkten hittar man i nedre våningen i Finska församlingshemmet, på adressen Lundagatan 5.

Borgå domkyrka är öppen för allmänheten:

I oktober-april är Domkyrkan vanligen öppen från tisdag till lördag kl. 10-14 och söndagar och helgdagar kl. 14-16.

I maj-september är Borgå domkyrka öppen för allmänheten från måndag till fredag kl. 10-18,  lördagar kl. 10-14, söndagar och helgdagar kl. 14-17.

Domkyrkan är ett sakralt rum, vilket betyder att öppettiderna kan variera på grund av kyrkliga förrättningar och andra tillställningar. Speciellt under sommarlördagar fylls Domkyrkan av stora känslor på grund av vigslar och konfirmationsmässor, vilket har en inverkan på hur kyrkan är öppen för allmänheten.

Man kan nu bekanta sig med Borgå domkyrka virtuellt i 3D-format. Stig på virtuellt här!

Domkyrkan hittas också i tjänsten Citynomadi, med hjälp av vilken man kan ta del av en virtuell guidningstur i kyrkan och på kyrkogården. Tjänsten är tillgänglig på nätet, men man kan också ladda ner Nomadi-appen på sin telefon/surfplatta. Man kan välja språket på turen mellan finska, svenska och engelska.