Bespisningstjänsten

Menukollaasi

Så här bokar du bespisningstjänster

Så här bokar du en lokal och/eller bespisningstjänster hos oss

Från vår bespisningstjänst kan du beställa högklassig servering för såväl mindre som större evenemang. Bland alternativen kan du välja en färdig helhet, komplettera den eller om du så önskar skräddarsy en helt egen meny. Du kan också boka serveringspersonal till beställda serveringar.

Det är också möjligt att göra delbeställningar: man kan be om en offert på t.ex.smörgåsgårtor, torra kakor, pajer och kaffebröd för tillställningar som man ordnar själv.

Mera information om uthyrning av lokaler och priser hittar du här: Lokaler för dig

Vi hjälper gärna till med att ordna en fest som passar just dig!

Våra kök är på sommarpaus 23.6. – 30.7.2017

Så här gör du en bokning:

• Samfällighetens mat, kaffe- och mötestjänster bokas i samband med bokningen av utrymmen via pastorskansliet (uppskattning av antalet personer, önskad servering, andra tjänster).
  • Det slutliga personantalet samt specialdieter bekräftas skriftligen per e-post till i frågavarande kök senast 10 vardagar före tillställningen. I annat fall är vi tyvärr tvungna att fakturera enligt den ursprunliga reserveringen.
  • Om tillställningen ordnas på kortare än 10 dagars varsel vänligen kontakta  i frågavarande kök för tillgänglighet av mat, kaffe- och mötestjänster.
  • Om hämtningen av produkter som beställts för egna tillställningar kommer man överens separat med tillverkningsköket. Om eventuell uthyrning av tilläggskärl till tillställningar som ordnas självständigt kan man höra sig för hos  i frågavarande kök. Under Bespisningstjänstens sommar‐ och julpauser kan man tyvärr inte hyra kärl. Vänligen notera att alla småkök är utrustade med kärl som gärna får användas,

Kontaktuppgifterna till pastorskanslierna:

Borgå svenska domkyrkoförsamling: